Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Fie bil og båt

Vi står på hode for deg.

Vi er en liten familie bedrift som ligger på Fie mellom Risør og Tvedestrand.

Vi driver hoved saklig med båtsalg, båtopplag,salg av båthengere og verksted.Har ca 260 båter i opplag.Ca 150 plasser innendørs.

Har og en avdeling på brygga i Risør sentrum som har stort utvalg av båt og fiskeutstyr.Denne heter Ths Juells eftf.

Vi er for tiden 8 ansatte.

Solfrid Pedersen. Daglig leder i butikken på Fie og jobber mest med Respo tilhengere og verksted booking. Men og en flink båtselger. Har fagbrev som repp lette kjøretøy. Ikke uvanlig og finne henne i full sving med verktøykassa under armen.​

Frode Pedersen. Eier og driver. Jobber hovedsakelig med salg og har ansvaret for det tekniske på verkstedet. Er og kranbil sjåføren vår.

Sven Harald Pedersen. Har fagbrev i motorfaget. Jobber mest på båtopplaget med fordypning i motor. Er og en hjelpende hånd på messer og i butikk.

Torbjørn Østerholdt. Vår butikk ansatt i Ths Juells butikken i Risør. Det han ikke kan om varene her er ikke vært og vite.

Janusz Spiewak. Arbeider mest som mekaniker. Men står og mye på båtopplaget og montering av ny båter. Spesialist på motor og gir. Fagarbeider med fagbrev og  lang erfaring. Spesialist på motor og gir. 

Malin Pedersen. Butikk medarbeider. Sitter med utrolig mye kunnskaper om båt, fiske og utstyr.